Øreakupunktur

Find indre ro, lyt til dig selv

NADA er en veldokumenteret metode, og bliver brugt verden over. Det er en forkortelse for National Acupuncture Detoxification Association.

Hvad er NADA?

NADA øreakupunktur kan modtages af alle, og kræver ikke en diagnose. Nøgleordene er empowerment og recovery, og skal forstås og opleves som ”en stille samtale med sig selv”, hvor du kan finde indre ro og skabe kontakt til egne indre ressourcer, hvilket også giver metoden et meditativt aspekt.

Metoden kan ses på som en slags katalysator, som skubber til kroppens selvhelbredende egenskaber, og derigennem forsøge at opnå psykisk og fysisk stabilisering.
Det kan blandt andet bruges i situationer, hvor du har brug for stabilitet, stress-håndtering, fokus samt håndtering af følelser.
NADA kan også gives som her-og-nu-lindring ved akut stress, abstinenser, angst eller søvnproblemer.

I Danmark bliver NADA blandt andet givet i forbindelse med:

– terapi og personlig udvikling, på uddannelsessteder og til sportsudøvere
– personalepleje i virksomheder
– krisebehandling
– stress, PTSD, angst, sorg, depression og terminal pleje
– ADHD-, OCD-, autisme-problematikker samt andre psykiatriske diagnoser

Hvordan foregår det i praksis?

Det er en standardiseret øreakupunkturmetode som i praksis foregår således: du får fem sterile standardnåle i hvert øre; punkterne er de samme for alle. Nålene skal sidde i cirka 45 minutter. I denne tid sidder du og slapper af “i egne tanker”.

 

Udendørs NADA
Det er muligt at sidde et stille sted udenfor, mens nålene gør sit arbejde.

NADA-café

I Danmark ser man flere og flere NADA-caféer dukke op. Det foregår typisk ved at folk kommer til caféen indenfor offentliggjorte åbningstider. Modtagerne får sat nåle i, og kan herefter slappe af i rolig atmosfære. I udgangspunktet kan man give NADA hvor og når som helst. I tillæg virker det forstærkende på behandlingen, i de aller flestes tilfælde,  at sidde sammen og modtage NADA.

Det er muligt at nyde en kop NADA urtete under behandlingen.

I efteråret 2021 afholder klinikken NADA-café tirsdage kl 17-19. Det er nødvendigt med tilmelding via mail, sms eller beskeder via klinikkens facebookside.

Pris ved NADA-café: 50,-

Hjemme-NADA

Hvis du har brug for NADA øreakupunktur i hjemlige omgivelser, kan jeg godt køre ud til dig. Der vil det foregå således: Jeg kommer til aftalt tidspunkt, sætter nålene i og kører igen. Jeg sikrer mig selvfølgelig at du har det godt med nålene inden jeg  forlader dig. Men, det betyder også, at du selv er ansvarlig for at tage nålene ud, samt  bortskaffe nålene på forsvarlig vis.

Jeg kører ud til Hjørring by, Astrup samt Bjergby.

Pris: 200,- (inklusive 50,- i kørselspenge)

Du kan aftale en tid på telefon: 2129 8478, eller kontakte mig på kontakt@stressfri-zone.dk

Læs mere på NADA-Danmarks hjemmeside.

NADA-Danmark