Øreakupunktur

Find indre ro, lyt til dig selv

NADA er en veldokumenteret metode, og bliver brugt verden over. Det er en forkortelse for National Acupuncture Detoxification Association.

Hvad er NADA?

NADA øreakupunktur kan modtages af alle, og kræver ikke en diagnose. Nøgleordene er empowerment og recovery, og skal forstås og opleves som ”en stille samtale med sig selv”, hvor du kan finde indre ro og skabe kontakt til egne indre ressourcer, hvilket også giver metoden et meditativt aspekt.

Metoden kan ses på som en slags katalysator, som skubber til kroppens selvhelbredende egenskaber, og derigennem forsøge at opnå psykisk og fysisk stabilisering.
Det kan blandt andet bruges i situationer, hvor du har brug for stabilitet, stress-håndtering, fokus samt håndtering af følelser.
NADA kan også gives som her-og-nu-lindring ved akut stress, abstinenser, angst eller søvnproblemer.

I Danmark bliver NADA blandt andet givet i forbindelse med:

– terapi og personlig udvikling, på uddannelsessteder og til sportsudøvere
– personalepleje i virksomheder
– krisebehandling
– stress, PTSD, angst, sorg, depression og terminal pleje
– ADHD-, OCD-, autisme-problematikker samt andre psykiatriske diagnoser

Hvordan foregår det i praksis?

Det er en standardiseret øreakupunkturmetode som i praksis foregår således: du får fem sterile standardnåle i hvert øre; punkterne er de samme for alle. Nålene skal sidde i cirka 45 minutter. I denne tid sidder du og slapper af og, hvis du ønsker, nyder en kop NADA-urtete, som virker afslappende samt understøttende på behandlingen.

 

Udendørs NADA
Det er muligt at sidde et stille sted udenfor, mens nålene gør sit arbejde.

”NADA-café”

I Danmark ser man flere og flere NADA-caféer dukke op. Det foregår typisk ved at folk kommer til ”caféen” indenfor offentliggjorte åbningstider. Modtagerne får sat nåle i, og kan herefter slappe af i rolig atmosfære. I udgangspunktet kan man give NADA hvor og når som helst.
I samarbejde med Foreningen Jordforbindelsen, vil vi gøre det muligt at komme til ”NADA-café”.
Åbningstiderne bliver annonceret her på hjemmesiden, på Stressfri Zones facebookside samt Foreningen Jordforbindelsens facebookside.

Pris ved NADA-café: 50,-

Hvis du har brug for øreakupunktur uden anden behandling, eller udenfor NADA-caféens åbningstider, vil jeg gerne du ringer eller skriver til mig, så vi kan finde en løsning. Pris: 100,-

Læs mere på NADA-Danmarks hjemmeside.

NADA-Danmark