Ansigtsrefleksologi

Ansigtsrefleksologi er en spændende moderne terapiform. Alligevel er den ikke mere moderne end, at den har rødder i gamle kinesiske, vietnamesiske og indianske traditioner for forebyggelse og behandling.

Jeg er meget glad for at kunne tilbyde denne afslappende behandlingsform!

Hvad er ansigtsrefleksologi?

Da også ansigtet har reflekszoner, neurovaskulære punkter samt akupressurpunkter der repræsenterer kroppens strukturer og organer, kan man som zoneterapeut bruge ansigtet som man ellers bruger fødderne.

Behandlingen er blandt andet med til at afbalancere det autonome nervesystem, hvilket kan have støttende effekt på blandt andet søvnkvalitet og fordøjelse. Den virker i stor grad afstressende, hvilket nedsætter frigørelsen af kroppens stresshormoner, og bruges derfor tit til klienter med stressproblematikker og hertil relaterede symptomer/tilstande.

Ansigtsrefleksologi kan med fordel modtages af børn.

Hvordan foregår det i praksis?

Jeg arbejder for det meste med  blide teknikker i dit ansigt. For at huden på bedst mulig vis skal kunne optage den olien jeg bruger, bliver du tilbudt en let afrensning af ansigtshuden inden selve behandlingen.

Når jeg bruger ansigtsrefleksologi, vil jeg nogle gange finde det aktuelt at supplere med teknikker på baggrund af nerverefleksologien. For dig vil dette supplement opleves som en blid og afslappende massage af nakke, hoved og ører. Dette kan være aktuelt ved blandt andet kroniske og-/eller svære stresstilstande, eller ved tilstande der giver kroniske smerter.

Det lille ekstra…

Det er jo en kendsgerning, at beviser på et levet liv som for eksempel rynker og rander under øjnene, er ret uvelkomne hos langt de fleste af os. Uden at dette skal være hovedfokus i mine behandlinger, kommer man ikke udenom den eftertragtede sidegevinst, der handler om glattere ansigtshud med mere glød.
Forklaringen er simpel, og handler om massagens generelle virkning:

– muskelafspænding
– øget blodgennemstrømning
– udrensning af affaldsstoffer

Sunpati
Sunpati serum & face oil, Anti age, anti acne

For at forstærke ovennævnte goder til fulde, bruger jeg en ansigtsolie med naturlige aromaterapeutiske ingredienser, der blandt andet har normaliserende effekt på en stresset hud. Olien er beregnet til alle aldre og hudtyper, og kan selvfølgelig bruges af begge køn.

 

 

Det er muligt at kombinere denne behandlingsform med klassisk fodzoneterapi eller massage. Sammen finder vi ud af, om en kombinationsbehandling vil gavne dig og din situation.

Priser:

– 60 minutter                    500,-
– Børn til og med 12 år    300,-