Massage

Massage har længe været kendt for at give velvære psykisk og fysisk. I tillæg til dette, kan massage have andre positive effekter på kroppen.

Hvorfor massage?

Massagen virker varmende. Hændernes arbejde med vævet skaber gnidningsvarme mellem hænder og klientens hud, men også mellem klientens forskellige vævslag.
Massagen har også en pumpeeffekt, der gør at vene- og lymfekredsløbet understøttes. Affaldsstoffer føres således mere effektivt væk, samtidigt som tilførslen af det næringsrige og iltede blod øges.

Det kan også virke smertelindrende samt have afslappende og udspændende effekt på muskler og bindevæv. Blodkredsløbet aktiveres, hvilket øger blodgennemstrømningen i vævet, som blandt andet er med til at bedre udrensning af affaldsstoffer.

Her kan du læse lidt mere om massagens dokumenterede effekt.

Hvordan foregår det i praksis?

Når jeg arbejder med massage, er det på baggrund af fysiurgiske massageprincipper, hvilket tager udgangspunkt i kroppens anatomiske opbygning, hvad angår blandt andet muskler, sener og knogler. Flere massageteknikker gør sig bedst med fedtstof. Til disse bruger jeg typisk olie som gør oplevelsen mere behagelig for dig, men også nemmere for mig. Jeg har nogle få olier jeg benytter mig af, og altid een helt uden nogen form for duft.

I tillæg til massagen, kan der i nogle tilfælde gavne dig at jeg benytter mig af eksempelvis cupping, kinesiotape, øreakupunktur eller nerverefleksologi.

Jeg giver massage ud fra klientens behov, hvilket vi bliver enige om på behandlingsdagen.

 

Du behøver ikke medbringe lagen eller håndklæde; jeg har det hele, og det koster ikke “leje”. 

Priser:

– 30 minutter   320,-
– 60 minutter   550,-